menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    vrijdag 21 juni 2024

GARDENA, tuinmateriaal van topkwaliteit

Tuinliefhebbers weten dat klussen in de tuin pas echt leuk is en goede resultaten oplevert als je kan werken met de beste producten. Kwaliteitsvolle zaden en plantgoed, goede potgrond en meststoffen maar ook op en top tuingereedschap geeft ons de beste eindresultaten en dus de grootste voldoening.

Werken met kwalitatief tuingereedschap

Werken in de tuin is voor velen een vorm van verstrooiing en een moment om alles achter zich te laten. Dan moet je toch op een comfortabele manier kunnen werken en ten volle kunnen genieten van jouw hobby zonder je te ergeren aan slecht gereedschap?

Waarom kiezen voor Gardena?

Logo GardenaGardena is een merk met een compleet assortiment tuingereedschap en toebehoren. Het is het grootste merk in Europa van hoogwaardig tuingereedschap en van Duitse makelij. Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Werner Kress en Eberhard Kastner en is van iets kleins uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant met wereldfaam.

Het succes is vooral te danken aan de systeemoplossingen zoals de combisystemen waarbij verschillende tuingereedschappen op een universele steel kunnen bevestigd worden. De kracht van Gardena is producten ontwikkelen die kwalitatief en duurzaam zijn, innovatief en bovendien gebruiksvriendelijk voor elke tuinierder. Voor de prijs die je betaald krijg je gereedschap waar je vele jaren plezier aan beleeft.

Gaat het nu om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken of bodembewerking. Gardena biedt voor elke klus een gepaste oplossing. Het gereedschap heeft een mooi design en springt met zijn blauw en oranje kleuren meteen in het oog. 

 

Creatief en innovatief

Natureup plantenbak GardenaGardena levert naast tuingereedschap ook creatieve oplossingen om in kleine hoekjes een groene oase te kunnen creëren. De NatureUp heeft bijzonder weinig plaats nodig en omdat het moduliar is opgebouwd kan het systeem steeds uitgebreid worden. De weerbestendige bakken in kunststof zijn makkelijk in elkaar te zetten en kunnen zowel op de grond staan als aan de muur worden bevestigd.

Elke plantenbak is voorzien van een afvoersysteem en een vloerplaat om overbewatering te voorkomen en ervoor te zorgen dat de muur en de grond schoon blijven.

Oneindig combineren

Combisysteem tuingereedschap GardenaGardena heeft een vernuft systeem ontwikkeld waarbij verschillende tools op éénzelfde steel kunnen bevestigd worden wat zorgt voor een hoge flexibiliteit. Denk maar aan een bladhark, een sterfrees of een beugelhak. Met de combisysteem stelen in verschillende uitvoeringen kan je naar eigen wens alle gereedschappen binnen dit assortiment gaan verlengen. Een veilige vastzetschroef aan de steel zorgt ervoor dat je het gereedschap niet kunt verliezen.

Het handgereedschapsset is de perfecte starterskit om kennis te maken met het systeem. Op het handvat past het bijgeleverde bloemharkje, schepje of handharkje. Naar wens kan je deze tools op een langere steel aansluiten om de klus rechtopstaand te kunnen uitvoeren. Een ergonomische oplossing om jouw rug te sparen!

Water geven

Bewateringssystemen van Gardena De tuin optimaal bewateren is zeer belangrijk en zeker in tijden van droogte maar manueel besproeien is een zwaar en vermoeiend werk. Daarom heeft Gardena verschillende druppelsystemen, watertimers, watervedelers en zelfs besproeiingscomputers ontwikkeld om je hierbij te helpen. 

In combinatie met een kwalitatieve tuinslang, de gepaste adapters, broes pistool of zwenksproeier kan je meteen aan de slag. Zo kan je zonder zorgen de zomer tegemoet en blijft jouw tuin er altijd fris groen uitzien. 


Bekijk het volledig Gardena assortiment in onze webshop. 


#5829Inge

Auteur: Inge
Redactie Tuinadvies

Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).