Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/stralende_terraspotten

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    dinsdag 2 maart 2021

Stralende terraspotten

Een gezellig terras, een fris drankje, warme zonnestralen op uw huid en een heerlijk geurend briesje, zo voelt iedereen zich goed in z’n vel. Voor uw planten geldt precies hetzelfde.

Een goed plaatsje om te groeien, een luchtige bodemstructuur met voldoende plaats voor stevige wortels, voldoende water en de juiste voedingsstoffen en natuurlijk genoeg zonlicht vormen de belangrijkste elementen voor elke terrasplant.

DCM Ecoterra® Terrasplanten & Mediterrane PlantenBegin bij de basis

De essentiële basis voor gezonde terrasplanten zit in de potgrond. DCM Ecoterra® Terrasplanten & Mediterrane Planten heeft een luchtige structuur, houdt water goed vast en zit vol voedingsstoffen. De organische bemesting in deze potgrond geeft je planten een vliegende start.

DCM Ecoterra® Terrasplanten & Mediterrane Planten

Potgrond met kokosvezel en klei voor het inpotten van terrasplanten zoals datura, oleander, abutilon, laurier … De kokosvezel voorkomt het inkrimpen van de potgrond waardoor de planten lang in dit mengsel kunnen blijven staan. Bevat een aangepaste voeding voor een rijke en lange bloei en klei om water en voedingselementen beter vast te houden. Toepasbaar in de biotuin.

Bemesting voor 5 maanden

Na een drietal maanden is de bemesting in de potgrond uitgewerkt, en vragen je planten om een extra bemesting. Het vernieuwde product DCM Meststof Terrasplanten & Mediterrane Planten geeft zijn voedingsstoffen vrij gedurende vijf maanden! Daardoor wordt wekelijks bijmesten overbodig, en heb jij meer vrije tijd om te genieten van je stralende terrasplanten.

Evenwichtige en 100% organische meststof die zijn voeding vrijstelt gedurende 5 maanden. Geschikt voor alle terrasplanten en mediterane planten, zowel in pot als in volle grond. Ideaal voor oleander, fuchsia, abutilon, datura, agapanthus, olijf, vijg ... . Met veel kalium en fosfor voor een uitbundige bloei en intense bloemkleuren. Toepasbaar in de biotuin.

Gebruik: van maart tot oktober. 0,6 tot 1,5 kg / 10M²

#5664

Bron: DCM
www.dcm-info.be