Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/artikels/eindeloos_zwemplezier_in_eigen_tuin

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.nl   /    woensdag 1 december 2021

Eindeloos zwemplezier in eigen tuin

Het is eindelijk zover! De weersvoorspellingen zien er voor de komende dagen veelbelovend uit. We hebben er met z'n allen zo lang naar uitgekeken. Tijd om jouw bikini en zonnecrème uit de kast te halen en je tuin zomerproof te maken. 


MAXIMAAL genieten aan het ZWEMBAD

Maak een droom werkelijkheid en plaats een opbouwzwembad in jouw eigen tuin. Dat is op en top genieten en ontspannen op elk moment van de dag en dat zonder al te grote ingrepen! In ons ruim assortiment Intex zwembaden vind je voor elke tuin een geschikt en betaalbaar model. 


Greywood zwembad Intex met pomp Ø 457 x 122 cm

Greywood zwembad Intex met pompNet dat ietsje meer! Een luxueus maar toch betaalbaar zwembad dat jou zeker zal kunnen bekoren. De buitenzijde heeft een stijlvolle Greywood look met het uitzicht van vergrijsd hout. Een niet alledaagse afwerking dat het zwembad net dat ietsje meer geeft. Door het stalen frame staat het zwembad stevig en stabiel zodat je zonder zorgen een frisse duik kan nemen. Het kan eenvoudig en snel gemonteerd worden en met de bijgeleverde pomp heb je alles bij de hand voor jarenlang zwemplezier in eigen tuin en dat voor het ganse gezin!

(Greywood zwembad, 699 €)

Easy set zwembad Intex Ø 244 x 61 cm

Easy set zwembadGeen plaats voor een groot zwembad? Dan is dit model zeker iets voor jou. Een compleet zwembad met filterpomp dat zonder al te veel ingrepen makkelijk en snel kan worden opgebouwd. De naam zegt het zelf. De Easy Set zwembaden zijn zeer eenvoudig op te zetten en terug op te bergen. De stevige opblaasrand en Super Tough wanden van duurzaam PVC zorgen voor extra stabiliteit. Een betaalbaar zwembad dat ook geschikt is voor een kleinere tuin. Zorgt voor optimaal zwemplezier voor het ganse gezin! Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

(Easy set zwembad, vanaf 99.95 €)

River Run I Blue zwemband Intex

River Run zwemband voor volwassenenAh, zalig dobberen op het water! Een zwemband speciaal ontworpen voor volwassenen om te ontspannen op het zwembadwater. De River Run I is ook ideaal om mee te nemen op reis om er te dobberen op het meer of op een rivier mee te kunnen drijven met de stroom van het water. De zwemband van hoge kwaliteit staat voor puur genot en waterpret. De onderkant is gemaakt van gaasmateriaal zodat je steeds in contact blijft met het verkoelende water. De bekerhouder en rugleuning bieden extra comfort zodat je optimaal kan relaxen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 

(River Run I, 24.95 €)

Heeft jouw zwembad een onderhoudsbeurt nodig? 

Ook hiervoor vind je bij ons de juiste producten. Met POOLSAN van BSI kan je voortaan 100% chloorvrij zwemmen. Poolsan biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele onderhoudsproducten:

  • Ioniserende werking op basis van kopersulfaat.
  • Werkt snel en langdurig.
  • Geurloos en irriteert niet.
  • Het is veilig voor ons en voor onze kinderen. 

Duik maar snel in onze webshop en ontdek ons volledig assortiment!#5889

Auteur: Inge
Redactie Tuinadvies