Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
ik denk dat je postelein nu gewoon kan zaaien in volle grond ( eventueel eerst in potjes, dan kan je de plantjes uitzetten waar je wil)
Het is heel lekker als additief aan sla (zoals rucola). geeft een frisse smaak aan de sla, je moet er wel van houden. je kan het ook gewoon plukken en opeten.
Het zaait wel verschirkkelijk hard uit, dus normaal moet je volgend jaar al geen moeite meer doen om dit te zaaien, want het schiet vanzelf op uit het zaad van het vorig jaar.
Bij ons thuis werd postelein gekookt gegeten (in Amsterdam) persoonlijk vind ik het niet te pruimen net zo iets als raapstelen maar eigenlijk zijn het wel een beetje vergeten groenten Grt Brompie