menu
Tuinadvies

Status RogerMe

RogerMe

zaterdag 4 juni 2016 - 23:20

Slakken vangen (manueel), dit is dit jaar moeilijk bij te houden en heb ondertussen al heel wat vraatschade! Daarom heb ik in de webshop gezocht naar een oplossing en heb 6 slakken vallen (actie) en slakken korrel prof regenbestendig besteld. Je kunt de slakken vallen ook vullen met gist rijk bier (voor de bio teler) en dat helpt goed (eigen ervaring)!

RogerMe

woensdag 13 maart 2013 - 01:48

Ik heb vandaag sneeuw geruimd in de tuin, op een plaats waar ik de vogeltjes kan waarnemen vanuit de living. Daarvoor heb ik een mengeling van zaadjes voor wilde vogels + extra kleine zonnepit zaadjes " breedwerpig " uitgestrooid, zodat vele vogeltjes tegelijk een zaadje konden meepikken en voor elk wat wils.Ook in voederhuisje op paal, speciaal voor de koolmeesjes.

RogerMe

zondag 10 maart 2013 - 17:17

Ik heb vandaag nog enkele witte en rode kolen die ondergebracht zijn in de serre afgedekt met jutte zakken, om ze verder te beschermen tegen de vost volgende dagen! Ze zijn nu nog lekker vers en beter dan uit de diepvriezer.

RogerMe

zondag 10 maart 2013 - 00:27

Heeft een nieuwe onderhoudstip voor de plant Rhododendron 'Praecox' in de maand januari toegevoegd:

Rhododendron ferrugineum, alpenroos, 'Praecox', aan te raden is om niet te snoeien.

RogerMe

woensdag 20 februari 2013 - 15:09

Ik heb kalk gestrooid over de moestuin (extra voor het perceel van de kolen) en dat volgens een jaarlijkse pH ontleding !
Eveneens in de siertuin, voornamelijk voor de planten die in de zon groeien.

Toon meer items
Terug naar boven icoon