menu
Tuinadvies

Reacties op planten

Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Hortensia

Er bestaat een variant op de gewone Annabelle , de Annabelle "strong" of " incrediball" . Deze Annabelle varieteit heeft naar het schijnt veel sterkere stengels om de zware bloemen te dragen . Ik steun de gewone Annebelle met draad waar bonenplanten op geleid worden rondom de plant eens ze halfweg zijn - bovenop de plant leg ik ook een raster met dezelfde draad , eens de bloemen goed gevormd zijn , maar nog niet hun volledige grootte bereikt hebben(zolang mogelijk wachten) - de draad is groen van kleur , en bestaat uit vierkanten van +- 15/15cm . Door de groene kleur valt de draad niet erg op , en kan je de plant in haar geheel goed steunen , bloemen incluis - succes !

Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Hortensia

Ik vergat te zeggen , dat je de draad in een rol aan de meter kan kopen . Goed kijken hoe je het ding ontrolt , want het kan wat vervelend zijn - het ding eerst goed bekijken , en vooral voorzichtig ontrollen , anders kan de boel verwarren....Je knipt gewoon af wat je nodig denkt te hebben - de rest kan je gebruiken om ook andere planten mee te steunen die neiging hebben om te vallen .

Geranium 'Rozanne' - Ooievaarsbek

Beste mijnheer Kuypers , misschien heeft men u een andere geraniumsoort verkocht inplaats van Rozanne , want Rozanne bloeit normaal vanaf half mei tot aan de vorst.... .

Terug naar boven icoon