menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Ook foto van ons terras

Ga naar meest recente reactie

Goldy

Goldy

De achtertuin moet nog gedaan worden, maar aan ons terras zijn we al hard bezig geweest, Een pergola met grote houten plantenbakken en klimplanten erin gezet nog maar pas, verschillende soorten clematissen (verschillende tijdstippen van bloeien, enkele bladhoudende ertussen), trompetbloemen, een passiflora en een wisteria amethyst falls. Daartussen wat eenjarigen geplant.

[afbeelding verwijderd niet-https]

[afbeelding verwijderd niet-https]
woensdag 4 augustus 2010 - 13:50
Goldy

Goldy

Dank je, het is overigens niet opnieuw inrichten hoor, hiervoor huurden we en hadden we niet meer dan veel gras Eindelijk hebben we sinds eind vorig jaar ons eigen huisje en dus ons eigen tuin. Begonnen met de voortuin, nu het rerras en de achtertuin zal nog veel werk zijn, er staat al t één en ander, oa de hortensia op mijn avatar, maar t is redelijk groot(5 are vanachter ongeveer), dus zal eerder voor vlgd jaar zijn, dan worden er ook klinkers gelegd op dit terras op de foto, het terras aan de achtertuin en de oprit.
donderdag 5 augustus 2010 - 00:11
Goldy

Goldy

[afbeelding verwijderd niet-https]

Hier het laatste stukje van de achtertuin, het uitzicht daar ben ik helemaal weg van, de tuin zelf is nog allemaal gras en onkruid, op enkele planten na die we al gepland hebben( 3 vlinderstruiken, verschillende hortensia's, ranonkelstruik en een geboorteboompje, maar weet niet meer precies welke het is, ik dacht een soort sierkers.
donderdag 5 augustus 2010 - 00:20
jamssen

Jamssen

Goldy,

met zo'n grote tuin staat je volgend jaar nog heel wat werk te wachten.
We willen natuurlijk wel heel graag de vorderingen zien.hint

groetjes mlouise
donderdag 5 augustus 2010 - 00:58
Goldy

Goldy

Hihihi, maar die ideeën kunnen snel veranderen, want ik zie hier op t forum zoveel andere mooie tuinen!! Ja, ik hou jullie op de hoogte hoor
donderdag 5 augustus 2010 - 09:28
moetje1951

Moetje1951

Ja Goldy,

Daar heb je idd een prachtig uitzicht, ruim en landelijk. Voel me er bijna thuis, ik woon ook zo, op vijf km van zee met zicht op de koeien. Heerlijk.
Daar zul je iets prachtigs van kunnen maken.
Je voortuin ziet er ook al heel goed uit!
Moetje
donderdag 5 augustus 2010 - 14:15
Goldy

Goldy

Dank jullie voor alle toffe antwoordjes!! Ik hou jullie zeker op de hoogte!! Voorlopig zijn we eventjes met de binnenafwerking in huis bezig en wat isoleren enzo voor als t kouder wordt)
dinsdag 17 augustus 2010 - 11:20
Goldy

Goldy

Hihihi, Ernestine
Veel succes met de werken, dat moet hier ook nog gedaan worden, de gang en overloop, zodra mijn man klaar is met de binnendeuren kan ik beginnen schuren(trap) en verven.
woensdag 18 augustus 2010 - 09:51

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon