menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Heel speciaal gerecht

Ga naar meest recente reactie

Leentje

Leentje

>Dagmenu voor een gans jaar:
>Neem 12 maanden.
>Reinig ze en spoel alle bitterheid, ontgoocheling, aanstellerij en angst
>goed af.
>Snij elke maand in 30 of 31 gelijke stukken.
>Bereid elke dag een stuk van 1 deel werk, vermengd met 2 delen humor en
>plezier.
>Voeg er drie volle soeplepels optimisme, een portie vertrouwen, en een
>koffielepel verdraagzaamheid aan toe.
>Bestrooi met enkele snippers geduld en een snuifje vriendelijkheid.
>Laten stoven met veel liefde.
>Wanneer het gaar is, op smaak brengen met een scheutje fijngevoeligheid en
>versieren met een bosje attenties.
>Dien dagelijks op met een glimlach.

GEWELDIG hè

Laten we aan elkaar 1 januari 2008 weten of het gerecht gelukt is?



Groetjes,
Leen
dinsdag 9 januari 2007 - 19:27
Tine

Tine

Eindelijk een recept waar ik niet dik van wordt. Ga ik proberen.

Tine.

dinsdag 9 januari 2007 - 20:57
lacegarden

Lacegarden

dacht ik toch wel hetzelfde als Tine zeker,
dinsdag 9 januari 2007 - 21:02
Adrienne

Adrienne

simpel en spotgoedkoop maar ..... wordt veel te weinig klaargemaakt.
woensdag 10 januari 2007 - 14:03
Tamar

Tamar

Heel mooi, ik ga deze op mijn map met recepten plakken.
woensdag 10 januari 2007 - 21:00
ines

Ines

Zo zou het zeker moeten!
maandag 22 januari 2007 - 20:13
lywi

Lywi

Ik vind het een reuze recept, ga het in kalligrafie schrijven en in de keuken hangen!

Groetjes Lywi
maandag 22 januari 2007 - 23:04
martine

Martine

da's inderdaad een top-recept!
Martine
maandag 29 januari 2007 - 19:41
Frauke01

Frauke01

Het mooie van dit recept is dat het altijd en bij iedereen in de smaak valt, en zouden we dus om deze reden elke dag moeten kunnen klaarmaken. Beter kan dus niet, naar mijn idee.

Super hoor!

grt, Frauke.
woensdag 14 februari 2007 - 13:54

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon