Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
aardbeien wassen, in stukjes snijden en laten marineren met 150 gr suiker,
citroenschil en citroenmelisse; (ik heb ook al eens enkel een goeie geut Pasoa gebruikt om te marineren)
saus:
500 gr mascarpone
3 eieren
1 pakje vanillesuiker
1 dl amareto (ik heb toen ook Pasoa gebruikt)
150 gr suiker
eieren loskloppen, mascarpone suikers en drank toevoegen (eigenlijk poepsimpel)
Dat ziet er fantastisch uit, ga ik zeker eens proberen.
Ook een aanrader ( wat mij betreft) is de aardbeien marineren in een beetje balsamico.
Het is een andere cominatie dan met zoete ingredienten, maar de zure toets van de azijn met het zoete van vers geplukte aardbeien is zeer verrassend. Eventueel met een bolletje vanille-ijs waar de bloemetjes van lavendel doorgemengd zijn.