Je bent wel hard bezig geweest en je hebt lekker veel gezaaid.
Ik had de grond eerst ingedeeld in stukken vanwege de wisselteelt want zoals je waarschijnlijk wel zult weten mag je nooit groenten en aardappelen meerdere jaren op dezelfde plaats zetten ivm ziektes ed.
Ik had een stuk voor aardappelen, diverse soorten- witte, rode, paarse, gele bv, dan sla, wortels, pastinaken, spinazie, tuinbonen, zwarte boontjes, bruine bonen, snijbonen, komkommer, knoflook, uien, aardbeien, courgettes, koriander enz, Nu nog staan:boerenkool, rode kool, brocoli, winterspinazie, andijvie, en ik heb een apart stuk voor rode en zwarte bessen. En niet te vergeten tomaten heb ik ook heel veel gehad. Daar liggen nu stapels bakjes van in de vriezer, lekker voor in de pasta. dat is het geloof ik. Ik heb heel veel kunnen oogsten, mijn aardappeltjes liggen in de kelder, knoflook en ui heb ik ook wel voor een heel jaar en de rest haal ik elke dag vers van de tuin.... Het grootste deel is al weer gespit, de trench voor de snijbonen wordt ook alweer voller en voller , nu nog mest eroverheen en het is klaar voor volgend jaar.....