Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/wrattenzwijn

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

wrattenzwijn

Je zocht op :

Resultaten uit het forum

Namibia 2010 -- het reisverhaal -- deel drie van drie
Namibia 2010 -- het reisverhaal -- deel drie van drie
Dag 25 – 22 november 2010Twee stops slechts vandaag want als we echt de Caprivi-strip willen halen moet er volop gereden worden de volgende dagen. Vandaag alvast zo’n goede 400 km en ondanks de vele dorpen na Grootfontein en de constante waarschuwingsborden voor overstekende olifanten en kleiner grut schieten we goed op.

Lees meer

Namibia dag 19 -- 16 november 2010
Namibia dag 19 -- 16 november 2010
We zijn op weg naar Outjo en daar staat er weer één langs de C40 snelweg. Sedert gisteren zie ik ze op elke heuvel, bestaande uit grote keien zeer spaarzaam verdeeld.

Lees meer

Namibia dag 27 -- 24 november 2010
Namibia dag 27 -- 24 november 2010
Na de ochtendlijke bushdouche bemerk ik pas hoe ze hier aan warm water raken, met een houtkachel dat achter onze hut is geplaatst en elke ochtend en avond wordt aangemaakt :G2406[afbeelding verwijderd niet-https]’s Ochtends is het even zoeken maar na een paar keer de verkeerde weg te zijn ingeslagen vinden we dan toch het meldpunt van het Mudumu NP waar we onze permit afhalen om het park in te rijden en informatie in te winnen over de te volgen paden, bepaald berucht om hun slechte staat, zonder 4 x 4 vervoer kom je hier niet doorA2938[afbeelding verwijderd niet-https]Hier een zandpad dat door onze wagen moeiteloos wordt doorploegdA2942[afbeelding verwijderd niet-https]Een open plek in het parkA2944[afbeelding verwijderd niet-https]Ik zie er druifgrote rode vruchten met een grote pit aan een struikA2946/A2947[afbeelding verwijderd niet-https][afbeelding verwijderd niet-https]Wat het wild betreft zagen we hier niks nieuws onder de zon, geen buffels, geen nijlpaarden zoals in onze reisgids staat. Wel volop zebra’sG2411[afbeelding verwijderd niet-https]Enkele keren een wrattenzwijn met jongenG2413[afbeelding verwijderd niet-https]We zien er ook een kudde olifanten stukken van een termietenheuvel lospeuteren met hun slagtanden waarna ze die brokken opeten (mineralen ?

Lees meer

Toon meer items ...