Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/wijfjesvaren

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

wijfjesvaren

Je zocht op :
Varen als kamerplant
Varen als kamerplant
Varen als kamerplant, Dryopteris filix-mas Mannetjesvaren Dryopteris remota Bosvaren Athyrium filix-femina Wijfjesvaren Osmunda regalis Koningsvaren, Keizersvaren Asplenium scolopendrium Tongvaren Asplenium trichomanes Steenbreekvaren Blechnum spicant Dubbelloof varen Matteuccia struthiopteris Bekervaren / Struisvaren Polystichum polyblepharum Naaldvaren Polystichum setiferum Zachte naaldvaren

Lees meer

Landelijke tuin of cottagetuin
Landelijke tuin of cottagetuin
De cottagetuin of landelijke tuin wordt gekenmerkt als een tuin die in het landschap past. Om dit te doen kunt best gebruik maken van wilde hagen, bekijk hieronder nog meer tips:

Lees meer

Resultaten uit het forum

Varens en zon
Varens en zon
Boomvaren Bestaan er eigenlijk varens die in de volle zon mogen geplant worden Zou er graag enkele langs de vijveroever willen planten Zouden in de zomer toch ongeveer van 9h tot 18h in de zon staan. Groetjes Plantje

Lees meer

Aanplant varens in de tuin zonder kans op overwoekering
Aanplant varens in de tuin zonder kans op overwoekering
Wij overwegen om onder onze oude notelaar een aantal varens aan te planten, doch wij hebben wel een beetje schrik dat varens moeilijk in toom te houden zijn wanneer zij niet in een pot staan. Bestaan er cultivars die niet woekeren en die gemakkelijk op een zanderige ondergrond (onder een boom) overleven?

Lees meer

Wat is dit
Wat is dit
Jaah, dat blijft maar bezig in mijn tuintje! Een tiental dagen geleden was dit nog een vreemd bruin ding dat ik niet direct uit de grond kreeg, nu komen daar ineens krullende groene steeltjes uit!

Lees meer

Toon meer items ...