Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/viano-recovery

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'viano recovery'

Onderhoudstips voor jouw terras
Onderhoudstips voor jouw terras
De lente staat voor de deur en dan begint het bij velen te kriebelen om alles een grondige schoonmaakbeurt te geven. Het voorjaar is de ideale periode om er alles terug piekfijn te laten uitzien. De winter heeft duidelijk zijn sporen achter gelaten: afgevallen bladeren, dorre planten, sneeuw, ijs en strooizout vervuilen het terras, het tuinpad en de oprit. Heb je een houten terras, natuursteenklinkers of een terras in betontegels, alles heeft op zijn tijd een onderhoudsbeurt nodig. Maar hoe pak je dit best aan zonder het milieu al te veel te belasten?

Lees meer

Clivia of de Sint-Jozefplant als kamerplant
Clivia of de Sint-Jozefplant als kamerplant
Sint jozefplant, clivia, kamerplant, 19 maart, verzorging, planten, onderhoud, ongedierte, bestrijding, bestrijden, bladluizen, bloemen, bestellen, kopen

Lees meer

Brief van jeannette
Brief van jeannette
HALLO TUINVRIENDEN Jeannette heeft me gevraagd of ik dit berichtje voor haar wilde plaatsen, hieronder het bericht ------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------- Lieve Forummers/sters, Wilt u mij maar vooral UZELF een groot plezier doen A.U.

Lees meer

Meer onkruid dan gazon
Meer onkruid dan gazon
Wij hebben vorig jaar (september 2005) gazon laten zaaien op een oppervlakte van +/- 4000m². Dit voorjaar was er meer onkruid te zien dan gazon.

Lees meer

Sneeuwschimmel
Sneeuwschimmel
Vorig jaar hebben we ons gazon afgelegd. Toen de sneeuw deze winter wegtrok, bleven er grote bruine plekken over.

Lees meer

Toon meer items ...