Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/tuinnet-kweektunnels

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'tuinnet kweektunnels'

Knolvoet bij kolen een vervelende kolenziekte
Knolvoet bij kolen een vervelende kolenziekte
Groenten: knolvoet bij kolen een vervelende ziekte.

Lees meer

Tuintip -  Sprokkelmaand
Tuintip - Sprokkelmaand

Controleer de kuipplanten in hun winterberging en geef ze water met mate en plaats ze alvast op een lichtere standplaats. Waar nodig mag u kuipplanten verpotten. Controleer ineens op ongedierte zoals witte vlieg of bladluizen en probeer deze kwijt te raken.

In de tuin kun je de borders beginnen wieden en opruimen. De uitgebloeide bloemaren, bruine bladeren,... kunnen evenals de winterbeschermende takken en bladafdekking worden verwijderd.

Als het niet vriest kun je nog steeds bomen en struiken planten. Maak het plantgat voldoende ruim. De grond die je eruit haalt mag je mengen met bodemverbeteraar of met compost om deze mix te gebruiken om het plantgat na de aanplant terug te vullen.

Lees meer

Kwaad kijken
Kwaad kijken
Deze hebben we vanmorgen uit een tuinnet (afscherming van een tuin) gehaald waarin hij verstrikt was hij lijkt nog kwaad te kijken ook [afbeelding verwijderd niet-https] groetjes

Lees meer

Hoe katten uit mijn groentebalkon houden
Hoe katten uit mijn groentebalkon houden
Hallo allemaal Vorig jaar ben ik begonnen met een aantal bakken en potten op mijn balkon te zetten met daarin groente. Dat is aardig gelukt.

Lees meer

Katten uit tuin houden
Katten uit tuin houden
Hallo, De laatste weken hebben we veel last van katten die hun behoefte komen doen tussen onze planten. Ze graven ook kuiltjes.

Lees meer