Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ieder jaar opnieuw komen er enkele “trends voor de tuin” uit. Zo ook dit jaar.
Wil je dus komende zomer ook hip zijn, dan kan je kiezen voor: “de verwilderende tuin”, “luxe en eco-tuin” of “de happy tuin”.
Acetyleren is het proces waarbij de eigenschappen van het gebruikte hout veranderen door de toevoeging van een grote hoeveelheid azijn. Hierdoor ontstaat accoya hout met een zeer lange levensduur
Afboordingen, hoe eenvoudig ook, zijn bijzonder nuttige grenzen voor de verschillende elementen in onze tuin. Ze houden de verschillende tuinonderdelen op zijn plaats en woekerende planten veelal binnen hun perken.
Onlangs kreeg ik van een vriend een vraag over hoe een boom of struik labelen op een duurzame, eenvoudige en ecologische manier.Graag wil ik jullie hier mijn idee ook meedelen, hopelijk vinden jullie het stukje niet te lang, en natuurlijk zijn er nog zoveel meningen als er mensen zijn.
Hallo,Wij willen een ellipsvormige gazon realizeren, met daarrond planten, en ook soms siergrind. Om te vermijden dat er siergrind ofzo in de gazon zou geraken, hebben we graag een afboording (op gelijke hoogte als het gazon).
Ngredienten voor 6 personen:30 gram vers geplukte bloesem van seringen (ik heb paarse gebruikt voor de kleur maar u kunt ook witte seringen gebruiken)250 milliliter room3 eieren (eiwit en dooier gesplitst)125 milliliter honingsnuifje zoutbereidingWas de bloesem van de seringen in koud water en verwijder eventueel stof en insecten.Doe de bloesem in een sladroger en zwier in een rustig tempo zodat het teveel aan water verwijderd wordt.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina