Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/plantenbescherming

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

plantenbescherming

Je zocht op :
Winterbescherming voor vorstgevoelige planten
Winterbescherming voor vorstgevoelige planten
Planten die niet of niet voldoende beschermd worden zullen serieus afzien komende winter, vaak met afsterven tot gevolg. Dit kunt u nu nog voorkomen door tijdig een beschermende winterhoes te voorzien.

Lees meer

Tuintip -  Gelukkig Nieuwjaar!
Tuintip - Gelukkig Nieuwjaar!
Feestdagen of niet… onze tuinkalender gaat uiteraard gewoon door! Aan alle lezers een fantastisch nieuw jaar gewenst met veel tuinplezier en een heleboel uitdagende en vooral nieuwe groene realisaties. Dit uiteraard naast bakken liefde, verdraagzaamheid en heel wat geluk. De eerste maand van 2019 dreigt behoorlijk nat te starten, dit mogelijks gecombineerd met een winterse bui her en der. De aankondiging van 'Koning Winter' wordt ook dit jaar mogelijks uitgesteld. Gelukkig kregen we al wat vriesdagen en komen de tuinvogels nu toch met mondjesmaat richting onze voedertafels. Als het weer het even toelaat kunnen we al een heleboel voorbereiden om het voorjaarswerk te verlichten.

Lees meer

Resultaten uit het forum

ALARM
ALARM
Nu ben ik er 100% zeker van dat deze onschuldig is ,waarom ze hem in den JAIL gooien weet ik niet, laat ons allen samenspannen om hem uit den AMIGO te halen. Het ROLLEKE is alleen voor misdadigers dus waarom deze onschuldige in de NOR zit weet ik niet.

Lees meer

Koude dagen
Koude dagen
Hoe verloopt de overwintering van de planten.De eerste winterprik bracht serieuze lage temperaturen in de kas, maar al bij al met de verwarming iets hoger te zetten werd dit opgelost.

Lees meer

Ook gebeten door het tuinvirus
Ook gebeten door het tuinvirus
Beste,Ik ben bezig aan het werken aan een website die zich volledig op de tuinaanleg en onderhoud van je tuin richt.Wat is het concept van de site?

Lees meer

Toon meer items ...