Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/pedaalemmer

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'pedaalemmer'

Toon meer producten ...
Die plastic verslaafde italianen
Die plastic verslaafde italianen
Vandaag ging ik even bij de nieuwe groenteboer langs dus zoals gewoonlijk met mijn riete mandje in de hand dus zeg tegen meneer wat ik wilde hebben en geef hem mijn mandje wilt tie alles eerst in een plastic zakje gaan doen dus ik vraag waarom ik heb toch een mandje bij stond tie vreemd te kijken ik zeg tegen hem we hebben 3 keer voordeel ik hoef al dat plastic niet weg te gooien ,u hoeft het niet te kopen en de natuur kan best zonder al die rommel moest tie even over nadenken ,maar hij zei dat ik goed bezig was en hij gaat proberen meer mensen zo ver te krijgen want hier zijn ze echt verslaafd aan plastic zakjes als ik boodschappen heb gedaan heb ik bijna een boodschappentas vol met plastic en karton is toch niet normaal meer als die verpakkingen

Lees meer

Wafels
Wafels
Ik heb een heerlijk recept voor dikke zachte wafels. Ik heb het recept van mijn moeder overgenomen (die het weer van haar moeder had) en maak deze wafels ieder winter wel een paar keer.

Lees meer

Compost emmer
Compost emmer
Op twee plaatsen in mijn tuin, dicht bij planten die nogal veel meststoffen nodig hebben (zoals mijn rabarber), heb ik een compost emmertje ingegraven. Deze heb ik gemaakt van een klein emmertje of de binnenemmer van een pedaalemmer.

Lees meer