Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/organic

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'organic'

Organic & recycled:  organische grondstoffen in gerecycleerd materiaal
Organic & recycled: organische grondstoffen in gerecycleerd materiaal
Sinds enkele jaren is het consumentengedrag ten aanzien van het milieu aanzienlijk veranderd. Milieugerelateerde maatregelen zoals sorteren, recycleren, water besparen, composteren, gezonder eten, de tuin op een natuurlijke en verantwoorde manier onderhouden...

Lees meer

Waarom gezonde voeding voor dieren?
Waarom gezonde voeding voor dieren?
De consument wordt steeds kritischer en koopt meer en meer biologische producten. Mensen die kiezen voor bio, kiezen vaker voor een gezond voedingspatroon en gaan bewuster om met voeding. Als we voor onszelf een gezonde leefwijze belangrijk vinden, waarom dan niet voor onze huisdieren? Misschien minder logisch maar we willen voor hen toch ook het allerbeste?

Lees meer

Geur, kleur en fleur in huis
Geur, kleur en fleur in huis
Voorjaarsbloemen in de winter

Lees meer

Azuki bonen
Azuki bonen
Hello, Ik ben nieuw op deze forum en stel me even voor. Ik woon in zuid frankrijk maar ken de site al iets langer en vind die heel interessant.

Lees meer

Maca document
Maca document
Heb ondertussen Maca zaadjes die ontkiemd en beworteld zijn. Gisteren bezoek gehad van Belgen die in Peru wonen en hier op verlof zijn.

Lees meer

Wie kent dit schadebeeld
Wie kent dit schadebeeld
Hallo forumleden, Sinds enige tijd vertonen mijn Skimmias een schadebeeld, wie kan me helpen? [afbeelding verwijderd niet-https] [afbeelding verwijderd niet-https] ACHTERKANT BLAD [afbeelding verwijderd niet-https] Mijn Skimmia confusa " Kew Green" staat aan de andere kant en die ziet er ook zo uit?

Lees meer

Toon meer items ...