Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/oppottafel-met-verzinkt-werkblad

menu
Tuinadvies
Je zocht op :
Toon meer producten ...
Waarop letten bij de aankoop van een kruiwagen
Waarop letten bij de aankoop van een kruiwagen
Soorten kruiwagens - De tuin en de kruiwagen, meer dan bondgenoten. Een kruiwagen heeft weinig werk zonder tuin en een tuin kan bijna niet zonder kruiwagen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en komen voor in verschillende materialen.

Lees meer

12 tuinklussen tussen Kerst en Nieuw
12 tuinklussen tussen Kerst en Nieuw
12 leuke tuinklussen om te doen tussen Kerst en Nieuwjaar. Het winteronderhoud van uw tuin in een notendop!

Lees meer

Oppottafel voor 10 euro
Oppottafel voor 10 euro
Zelf ben ik er nog niet uit of ik er nu wel of geen een koop, maar Praxis heeft deze week geïmpregneerdeoppottafels te koop voor maar tien euro. Het is een eenvoudig model: [afbeelding verwijderd niet-https]Hoogte x breedte x diepte = 82 x 80 x 40 cm.

Lees meer

Verzinkte hangpotjes
Verzinkte hangpotjes
Vandaag heb ik op een rommelmarkt twee verzinkte hangpotjes gekocht deze zijn recent gekocht omdat op het prijskaartje het € teken nog leesbaar isweet iemand waar deze te koop zijn?groetjesMat [afbeelding verwijderd niet-https]

Lees meer

Buxus
Buxus
De buxusbollen die geplant zijn in zinken of verzinkte bloempotten (kuipen) vertonen allen gele bladrandjes en de groei is minimaal ondanks toevoeging van kalk bij het aanplanten en regelmatige toediening van plantenvoeding,de planten staan nu een jaar in deze potten, zou dit iets te maken hebben met een schijkundige reactie van de zink op de potgrond waarin de buxussen geplant zijn, zijn er nog buxusbezitters die dit ondervinden, iets voor de schijkundigen.De buxussen die in kunststof potten staan met dezelfde behandeling hebben dit verschijnsel niet.

Lees meer

Toon meer items ...