Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/koffers

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

koffers

Je zocht op :
Hoe overleven jouw planten de vakantie?
Hoe overleven jouw planten de vakantie?
Dit voorjaar hebben we uitzonderlijk veel tijd besteed aan het onderhouden of heraanleggen van de tuin, balkon of terras. Zelfs de woonkamer kreeg een frisse look met tal van tropische kamerplanten. De tuin ligt er prachtig bij, vruchten groeien talrijk aan de bomen en de moestuin is een ware pluktuin geworden. Maar ondanks de groene oase die we thuis creëerden, zijn we blij dat de zomervakantie is aangebroken en kunnen we niet snel genoeg onze koffers pakken en vertrekken naar zonnige oorden. Maar laat het net de warmste periode van het jaar zijn waarin planten veel water vragen en het onkruid weelderig zijn gang gaat. Vertrek met onderstaande tips onbezorgd op reis.

Lees meer

Boswellia - wierookboom: herkomst, naamgeving, oogsten, gebruik, wierooksoorten,...
Boswellia - wierookboom: herkomst, naamgeving, oogsten, gebruik, wierooksoorten,...
Boswellia - wierookboom: herkomst, naamgeving, oogsten, gebruik, wierooksoorten, snoeien, ziektes

Lees meer

Resultaten uit het forum

Rode papaver
Rode papaver
Van deze papaver heb ik een zaadbol af gehaald, hoewel hij nog niet droog was, hij stond op een stukje grond bij een bouwwerk waar ze aan het slopen waren, daarom wilde ik niet wachten, anders zou hij misschien door de bouwmachines platgereden worden, nu maar hopen dat hij in wil drogen.Sorry, foto lukt niet, imageshag wil niet mee werken [afbeelding verwijderd niet-https]en nu nog verkleinen, wie kan mij zeggen hoe ik dat moet doen?

Lees meer

Een tuin in Granada Andalusi
Een tuin in Granada Andalusi
Generalife in het Alhambra.[afbeelding verwijderd niet-https][afbeelding verwijderd niet-https]Mvg Jasmine

Lees meer

Baja California
Baja California
Hallo ,iedereen, ik probeer nog snel heel dit pakket foto's door te sturen want we zijn beiden bekaf (Paul snurkt al) na een hele dag autorijden (om beurt uiteraard), omdat ik vandaag tot het onplezante idee ben gekomen dat ik over tien dagen (24/02) alweer in ons kikkerland hoor te zijn terwijl ik me hier zo thuis voel als nooit tevoren ! We zijn inmiddels terug van de kaap en zijn in één ruk tot in Loreto doorgereden omdat we hier echt wel de allerbeste keuken van BCS vermoeden.

Lees meer

Toon meer items ...