Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/kleerhanger-lynx-aanbieding

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'kleerhanger lynx aanbieding'

De opmars van grote zoogdieren
De opmars van grote zoogdieren
Het afgelopen jaar trokken we met z'n allen massaal de natuur in. Vaak genoodzaakt om dit in eigen streek te doen door de beperkte maatregelen als gevolg van de coronapandemie. Het werd voor velen een nieuwe uitlaatklep om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dat er zoveel gewandeld is, vertellen ook de vele waarnemingen van diersoorten, die opmerkelijk meer waren dan andere jaren. Maar binnenkort spotten we misschien wel nieuwe soorten... Wilde zoogdieren die sinds vele jaren niet meer voorkomen in onze streken maar binnenkort misschien op jouw wildcamera te zien is.

Lees meer

Wat is een oerbos?
Wat is een oerbos?
Wat is een oerbos? Bialowieza oerbossen in Polen

Lees meer

(On)gewenste tuingast: de wasbeer
(On)gewenste tuingast: de wasbeer
Je kan deze schattige kleine beren gerust 'in opmars' noemen. Procyon lotor krijgt voortaan de status van ingeburgerd exoot en hoe schattig ze ook zijn, een aanwinst voor onze inheemse fauna en flora is het niet.

Lees meer

Om te bibberen...
Om te bibberen...
Nu hortig is het wel en niet meer begrijpelijk ik dacht dat mijn kip gebeten was van een rat, blijkt nu dat de eigenaars van de koeien in het veld een kalfje terug gevonden hebben die voor een deel opgewreten is door.

Lees meer

Last van wilde kat
Last van wilde kat
Beste allemaal, Ik heb last van een wilde kat in mijn tuin, en zoek een doeltreffende manier om dat beest voorgoed uit mijn tuin te houden. Ik heb het niet over hier en daar een kuiltje of een poepje.

Lees meer