Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/handgereedschap-kopen

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'handgereedschap kopen'

Riet verwijderen uit de vijver
Riet verwijderen uit de vijver
Riet is een zeer nuttige plant voor vijver en waterfiltering in het algemeen. Indien het riet te breed uitgroeit zijn hier wat tips om riet te vijverwijderen uit de vijver.

Lees meer

GARDENA, tuinmateriaal van topkwaliteit
GARDENA, tuinmateriaal van topkwaliteit
Gardena is een merk met een compleet assortiment tuingereedschap en toebehoren. Het is het grootste merk in Europa van hoogwaardig tuingereedschap en van Duitse makelij. Gaat het nu om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken of bodembewerking. Gardena biedt voor alle klussen een gepaste oplossing.

Lees meer

De opmars van elektrisch aangedreven tuingereedschap
De opmars van elektrisch aangedreven tuingereedschap
Iedereen heeft het al ervaren: een lawaaierige grasmachine in de buurt tijdens je momentje op het terras, het storend geluid en de benzinegeur van de boomzaag of heggenschaar bij het lezen van een boek. Of het werken met gehoorbescherming tijdens het tuinklussen. Maar heb je ook al gedacht aan een alternatief: elektrisch aangedreven tuingereedschap?

Lees meer

Snoeigereedschap
Snoeigereedschap
Hallo, Wij zijn onlangs verhuisd van een appartement naar een huis met tuin. Ik zou graag gereedschap aanschaffen voor het snoeien van de hagen, maar ik heb hier geen ervaring mee en weet niet goed wat kopen.

Lees meer

Zeis
Zeis
Hallo, Weten jullie soms waar je in België (liefst) nog een zeis kunt kopen ? Brico, Aveve hebben dit werktuig niet meer in assortiment en raden zelfs een bosmaaier aan !

Lees meer

Tuin
Tuin
Ik heb al2 tuincentrums afgebeld gehad en ze geven een andere uitleg wat moet ik doen? de tuin frezen of omploegen wil gewoon terug bemesten, en wat grond bijvoegen hoe doe ik dit het beste?

Lees meer

Toon meer items ...