Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/fruitvliegjes

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

fruitvliegjes

Je zocht op :
Wat te doen tegen fruitvliegjes
Wat te doen tegen fruitvliegjes
Had je gisteren geen tijd meer om de afwas te doen of geniet je van een heerlijke fruitsalade? Dan wordt je keuken ongetwijfeld geterroriseerd door kleine irritante fruitvliegjes! Vooral in de zomer kunnen ze een vervelende plaag zijn. Restjes eten en drinken, potgrond, verwelkte bloemen of kruiden, koffiedik, rottend fruit of ander keukenafval... de fruitvlieg is niet kieskeurig en voedt zich graag met alles. Daarnaast zijn het ook de perfecte broedplaatsen voor hun eitjes. De eitjes groeien op 8 tot 11 dagen uit tot een volwassen fruitvlieg. Met deze tips kan je de overlast snel beperken.

Lees meer

Fruitvlieg of bananenvlieg
Fruitvlieg of bananenvlieg
Ze zijn klein, hebben rode ogen, ze zijn heel snel met heel veel en ze houden van fruit… fruitvliegjes! Waar komen zij plots vandaan en vooral hoe voorkom je ze en hoe geraak je er van af.

Lees meer

Zelf een wormenbak maken
Zelf een wormenbak maken
Om goed te kunnen groeien en bloeien hebben planten voedsel nodig. Met wat geduld en een kleine inspanning kun je zelf vloeibare meststof (percolaat) maken. Een wormenbak is een handig en goedkoop (± €10) hulpmiddel voor de plantenliefhebber.

Lees meer

Binnenshuis tuinieren
Binnenshuis tuinieren
Binnenshuis tuinieren, de nieuwe trend om zelf op kleine plaatsen groenen of kruiden te kweken. Kies voor de aangepaste verlichting zoals ledverlichting of natriumlampen bij het kweken binnenhuis

Lees meer

Resultaten uit het forum

Oesterzwam en fruitvliegjes
Oesterzwam en fruitvliegjes
Hallo, Voor een paar dagen terug zag ik bij de lelie een aantal potten met vermiculiet staan. Bij nadere inspectie bleek dat het om een kweeksetje voor oesterzwammen ging.

Lees meer

Fruitvliegjes
Fruitvliegjes
Ik ben vlijtig aan het zaaien en in mijn living staan al een paar bakjes, maar ik merk veel van die fruitvliegjes, wat kan ik daaraan doen? Zijn die schadelijk voor mijn zaailingen?

Lees meer

Fruitvliegjes
Fruitvliegjes
Ik had gelezen dat iemand last had van fruitvliegjes, wie weet wat je hier aan moet doen ik heb er momenteel ook veel last van, ze komen volgens mij ook op zoet af of kleur want ik zie ze vaak op de gele drinkbeker van mijn dochter bij de dop. ik vind dit erg vies en ze komen volgens mij op vocht afwie kan mij helpen met een paar goede tips die echt helpen,dus vandaar dat ik nu deze vraag maar zet onder beestjesgr an

Lees meer

Toon meer items ...