Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/floralux-kruidenbak

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'floralux kruidenbak'

Schitterende aanwinst
Schitterende aanwinst
Een van de nieuwe bloembollen staat hier in een pot op de tuintafel wij vinden ze gewoon een kunstwerkje op de foto (toen we ze kochten) waren de kleuren lila en licht geel maar met deze kleurschakering zijn we ook heel blij Nu maar dromen dat ze zich goed vermeningvuldigen (zoals beschreven) de bloemen zijn iets groter dan de klassieke blauwe of witte druifjes, blad is ook donkerder [afbeelding verwijderd niet-https][/img]

Lees meer

Bloembollen gekocht
Bloembollen gekocht
Dromen voor volgend jaar, een aantal bloembollen en twee plantjs aangeschaft Allium Hair, een heel speciale met sprietels, dus inderdaad zoals haar in goed veel gel Allium sphaerocephalon, die hoge fijne trommelstokje, heb ik wat aangevuld; want je geeft dan eens vaste planten weg. En wat blijkt?

Lees meer

Roze lentetaart
Roze lentetaart
Vanmorgend naar flora lux geweest en inspiratie van hun bloemstukjes opgedaan en dit is mijn resultaat. Ik was eigenlijk naar cirkels in gekleurd piepschuim op zoek.

Lees meer

Toon meer items ...
Foto van Jeanine S
Foto van Jeanine S
Ik heb vandaag mijn kruidenbak afgemaakt. Ben er heel blij mee Het was een oud meubel dat ik omgevormd heb tot kruidenbak.

Lees meer