Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/dicotex

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

dicotex

Je zocht op :
Bestrijding van onkruid in het gazon
Bestrijding van onkruid in het gazon
Momenteel is het zowel voor het gazon als voor de onkruiden zeer groeizaam weer. Dit weer heb je nodig voor een degelijke werking van een gazonherbicide. Alvorens te behandelen mag je 6 dagen niet te maaien en na de behandeling is het belangrijk een drietal dagen te wachten met maaien.

Lees meer

Onkruiden in het gazon
Onkruiden in het gazon
Onkruiden in gazon - onkruid in gazon bestrijden - bestrijding van onkruid in gras, wei, gazon, graskant

Lees meer

Tuintip -  Zomerse ontspanning!
Tuintip - Zomerse ontspanning!
Juli staat voor ontspanning in de tuin, lekker eten met vrienden… genieten van volle borders met veel kleur, insecten en fascinerende geuren. Bovendien staat de moestuin vol lekkers waarmee je elke tuingast kan verwennen. Misschien moeten we het gezegde 'na regen komt zonneschijn' voor één keer omdraaien want de hittebestendigheid van onze tuinen wordt grondig op de proef gesteld.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Onbekend onkruid in gazon
Onbekend onkruid in gazon
Hallo iedereen,Dit seizoen duikt er in mijn gazon overal onkruid op dat ik niet ken (zie foto's). Ik heb mijn gazon reeds behandeld met Dicotex, maar dit product heeft blijkbaar geen effect op het onkruid in kwestie.

Lees meer

Welk onkruid en hoe verdelgen
Welk onkruid en hoe verdelgen
Hallo,Weet er iemand welk onkruid dit is en hoe ik dit kan verdelgen?Ik heb er al dicotex onkruidverdelger op gespoten maar zonder resultaat.

Lees meer

Klaverzuring - silvanet
Klaverzuring - silvanet
Beste,ik heb net nieuw gras gezaaid en ondertussen 1 keer afgemaaidmaar ik heb ontettend veel last van klaverzuringop het internet lees ik dat silvanet een geschikt middel istoen ik dit gisteren bij aveve ging halen raadde men dat sterk af, en zei men dat dit het gras ging kapot doenhoe kan ik het best klaverzuring vernietigen en is silvanet hiervoor geschikt (ook voor jonge gazon)? iemand ervaring mee?

Lees meer

Toon meer items ...