Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/colander-trug-garland

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

colander trug garland

Je zocht op :
Een vierkante metermoestuin iets voor jou?
Een vierkante metermoestuin iets voor jou?
Eén vierkante meter, meer heb je niet nodig om je eigen groenten te kweken. Een afgedankte zandbak, een vergeten stukje siertuin, een streepje gazon of simpelweg een hoek van je terras of balkon: voor een vierkante meterbak vind je altijd wel een plekje.

Lees meer

Moestuinplannen maken
Moestuinplannen maken
Als de zon even doorheen de wolken piept dan beginnen onze groene vingers te kriebelen. Voor het echte moestuinwerk is het nu nog wat te vroeg maar we kunnen wel al plannen maken en bepaalde voorbereidingen treffen.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Dag 22  Dinsdag 20 maart 2012  ontmoeting met de grijze walvissen en bultrugdolfijnen in Guerrero Negro BCS.
Dag 22 Dinsdag 20 maart 2012 ontmoeting met de grijze walvissen en bultrugdolfijnen in Guerrero Negro BCS.
Laten we de dag beginnen met het goede nieuws en erg belangrijk omdat we de Stille Oceaan opgaan met een klein sloepje om de grijze walvissen te gaan bezoeken die hier elk jaar naartoe migreren helemaal vanuit de Noordelijke IJszee via de Beringstraat om hier hun jongen in de baaien van Baja California op de wereld te komen zetten; de koude wind van de laatste dagen is gaan liggen en het is halfbewolkt wanneer we weer eens vroeg uit de veren zijn want om acht uur stipt komt een minibusje ons oppikken om naar de zee toe te rijden. We zijn met vier; ET en ikzelf evenals onze buren uit Hotel Caracoles.

Lees meer

Tuinhuisje
Tuinhuisje
't Huuske'=w.c.

Lees meer

Amaryllis het jaar door...
Amaryllis het jaar door...
Beste plantenliefhebbers.

Lees meer

Toon meer items ...