Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/zoek/bijlen-fiskars

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'bijlen fiskars'

Zo hou je jouw tuin koel
Zo hou je jouw tuin koel
Laat de hitte jouw tuin niet verloederen door een watertekort of te warme temperaturen, maar ga voor een aangenaam frisgroene tuin deze zomer! Want het zou zonde zijn van al je werk vooraf. Een tuin met veel groen is maar liefst 5 graden frisser dan een stadstuin waar grotendeels verharding is. Zorg daarom tijdig voor verkoeling, ook voor jouw tuin en ervaar het verfrissend effect van de planten op je humeur.

Lees meer

Tuintip -   daar is de lente!
Tuintip - daar is de lente!
De aankondiging van de lente, doet de bloemen van de magnolia's ontploffen. Tegen het eind van deze week krijgen we echt lenteweer, blauwe dagen vol zon en koude nachten. We kunnen nu reeds van enkele prachtige voorjaarsbloeiers genieten.

Lees meer

Snoeischaren en trekzagen – manueel snoeiwerk
Snoeischaren en trekzagen – manueel snoeiwerk
Soorten snoeimateriaal, het is belangrijk om de grootte van de snoeiwonde te bepreken enerzijds en de snoeiwonde zo gaaf mogelijk te houden anderzijds. Met deze twee punten in het achterhoofd is het belangrijk om te weten welk snoeimateriaal geschikt is voor welk snoeiwerk.

Lees meer

Takkenschaar
Takkenschaar
Hallo, In de tuin van ons pas gekochte huis staat een grote (>4m) beukenhaag, die al flink doorgegroeid is (diameter takken ongeveer 4 cm). Nu wil ik deze haag graag terugsnoeien en daarvoor zou ik me graag een takkenschaar aanschaffen.

Lees meer

Spitvork
Spitvork
Hallo ik ben op zoek naar een spitvork met sterke tanden want die ik tot nog toe heb gekocht (pollet en fiskars) waren in no time helemaal schots en scheef. fiskars heeft een onbreekbare steel maar daar heb je niks aan als de tanden scheef gaan

Lees meer

Zeis
Zeis
Hallo, Weten jullie soms waar je in België (liefst) nog een zeis kunt kopen ? Brico, Aveve hebben dit werktuig niet meer in assortiment en raden zelfs een bosmaaier aan !

Lees meer

Toon meer items ...