menu
Tuinadvies

Verzendinfo - Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan binnen de 14 dagen na uw melding het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Om uw aankoop te beoordelen mag u doen wat redelijkerwijs nodig is. U kunt uw aankoop testen in die mate dat u dat in een fysieke winkel zou kunnen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Opgelet: het herroepingsrecht geldt niet voor producten die op verzoek van de klant op maat zijn gemaakt of samengesteld zoals tuinkassen/tuinserres, producten per strekkende meter, enz.... Het herroepingsrecht geldt eveneens niet voor producten die snel bederven zoals planten, nuttige insecten, enz... .

Retourzendingen dienen in een herverkoopbare toestand te zijn:
- compleet
- in originele staat
- schoon
Indien ter versteviging tape zou worden gebruikt omheen de verpakking dan dient deze tape transparant te zijn. Zo kan het product met de originele verpakking terug in de verkoop. Indien mogelijk wordt de originele verpakking best in een extra doos verpakt of met papier omwikkeld.


Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).