menu
Tuinadvies
Dutch Decor brengt, sinds 1994, jaarlijks twee op de trend gerichte collecties uit, in het voor- en het najaar. De collecties bestaan uit een breed assortiment woontextiel, afgestemd op de verschillende stijlgroepen. Naast de wisselende trendcollecties presenteren zij doorlopende essentials – basis items die een aanvulling zijn op elk interieur. Hierdoor is er voor iedere inrichting een geschikt kussen of plaid verkrijgbaar.

Dutch Decor is modieus en kwalitatief hoogwaardig en geeft jouw huis een persoonlijke touch en eigentijdse uitstraling. Veel van deze producten worden geproduceerd in het Verre Oosten. Door de jarenlange ervaring en de kennis in het Verre Oosten weten zij feilloos de juiste producten te fabriceren welke aansluiten op jouw wensen.

Jaarlijks worden er nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie. Alle trendkleuren van Dutch Decor zijn samengesteld aan de hand van Pantone nummer. Dit maakt het voor de klant eenvoudig de juiste kleur te kiezen en te combineren met andere interieuritems.
Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).