menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Exoten ruilbeurs canna-banana

bernolet

Bernolet

4e Canna-Banana exotische planten ruilbeurs op zondag 30 oktober 2011
Na een prachtig voorjaar en een grotendeels verzopen zomer, zijn we met een mooi najaarszonnetje al weer aardig op weg naar het einde van het seizoen. Stilaan moeten de koude gevoelige planten richting winterberging. Ook het te veel gezaaide (of te goed opgekomen!) plantgoed neemt weer veel te veel plaats in. En dan zwijgen we nog over de planten die veel groter zijn geworden dan bedoeld!
Maar als de nood het hoogst is….. is de redding nabij. Het wordt stilaan een traditie om als liefhebber van exotische planten de laatste zondag in oktober vrij te houden om naar Putte af te zakken.
Al voor het vierde jaar op rij organiseren we de beurs waar exoten worden geruild of verkocht worden tegen vriendenprijzen. Vorig jaar waren er 44 standhouders, met een zeer divers aanbod. Ook dit jaar lopen de inschrijvingen vlot binnen.
Hoe werkt het?
Wie als standhouder wil deelnemen, laat op onderstaand adres of telefoonnummer weten hoeveel plaats hij nodig heeft. Standplaatsen tot 10 lopende meter zijn gratis! U kan de dag zelf vanaf 08.00u uw planten komen opstellen. Wie dicht in onze omgeving woont, of wie dit handiger vindt, kan ook de dag ervoor al komen opbouwen.
Wie als bezoeker wil komen, is welkom vanaf 11 uur. De toegang is natuurlijk gratis. Opgelet met parkeren! Bij nat weer is het onmogelijk om op de nabij gelegen weides te parkeren.
Catering.
Zin in een hapje of drankje? Vanaf 08.00u kunnen de standhouders terecht voor verse koffiekoeken en koffie. Later op de dag is er keuze tussen soep, belegde broodjes of 3 verschillende warme maaltijden (stoofvlees, kip met zoetzure saus of koninginnehapje)met ‘salad bar’. Voor de dorstigen staan er buiten het klassieke gamma wijn, bier en frisdranken enkele speciale verrassingen op het menu. Mojito en andere cocktails of wat dacht u van BANANENBIER of COCOSBIER? Zoals altijd hanteren we budget vriendelijke prijzen.
Routebeschrijving:
De wegenwerken in onze buurt zijn helaas nog altijd niet achter de rug. Wie via Keerbergen richting Putte rijdt, kan niet linksaf de Tinstraat inrijden. U gaat aan deze stoplichten rechtdoor tot aan de volgende stoplichten, slaat daar linksaf en juist voor het Q 8 tankstation gaat u opnieuw linksaf. Dit is de Vaatjesstraat (borden uitgezonder plaatselijk verkeer negeren!), die rijdt u tot het einde uit en op het nieuwe ronde punt gaat u rechtsaf de Tinstraat in. Na 600m zit Canna-banana aan de rechterkant. Voor wie van de richting Heist o/d Berg komt eveneens aan Q 8 linksaf slaan, tot aan de rotonde en dan naar rechts, nog 600m en u heeft uw bestemming bereikt. Vanuit Mechelen of Bonheiden is er niets veranderd. U negeert alleen het bord ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’ aan het begin van de Tinstraat. 300 meter en u vindt ons links van de weg.Eventuele laatste wijzigingen communiceren we via de website.
Inschrijven via contactformulier op URL GEBLOKKEERD of telefonisch 0032(0)475606252 Nadia en Guus.
donderdag 6 oktober 2011 - 22:53

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon