Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/tuinvrienden/forum/33/tuinbabbel/64349/tips-gevraagd-voor-volgen-van-tuinvrienden-met-gebruik-van-mobiele-telefoon

menu
Tuinadvies
0

Tips gevraagd voor volgen van Tuinvrienden met gebruik van mobiele telefoon.

Weijandmari17

Hoi ik heb een stomme vraag over de werking van deze site. Iemand heeft weleens gezegd dat zij meestal alleen, of eerst, naar 'tuinfotoos' kijkt. Ik heb ook weleens gelezen van iemand die op haar computer de nieuwst geplaatste fotoos meteen ziet verschijnen terwijl ze ondertussen zit te borduren.

Nu zal n telefoon uiteraard niet hetzelfde werken maar ik zoek ook naar juist die functie. Ik heb nu op mn mobiel directe bladwijzers naar : -wat gebeurt er; -activiteiten; -tuinvrienden; -overzicht van alle tuinfotoos; en -mijn tuinfotoos.

Ik heb zitten zoeken al meermaals, maar is er een link/pagina naar -"nieuwst geplaatste tuinfotoos" ? En by the way, ook 1 naar " in de kijker" ?

Met mn mobiel heb ik bijna altijd moeite met het openen van albums, van mezelf maar ook van anderen. Dat komt door zo'n aanraakscherm. Ik zit vaak op albums te tikken tot ik een ons weeg.

Is er iemand die dit tikprobleem herkent ? Heb je tips voor me ?

Alvast veel dank, Marina

maandag 4 december 2017 - 18:35

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken