menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Konijnen weren

Ga naar meest recente reactie

ChristelVH

ChristelVH

Ik had bloemen geplant op het graf van mijn man en na een paar weken hebben de konijnen alles opgegeten. Is er een product waardoor de konijnen op afstand blijven. Overal waar ik bel voor informatie krijg ik het antwoord dat ik een tweeloop moet kopen. Ik voel me niet geroepen om op een kerkhof op konijnen te jagen. Maar ik kan ook geen omheining zetten rond het graf. Iemand een goede tip. Ik wil namelijk heel snel opnieuw bloemen planten en ik wil vermijden dat ze dan weer meteen weg zijn.
woensdag 18 april 2007 - 23:24
Fons

Fons

Christel, welkom op dit forum.
Misschien kunt ge geraniumplantjes aanplanten, hier zijn de konijnen minder gek van maar bij gebrek aan ander groen durven ze ook aan geraniums peuzelen.
donderdag 19 april 2007 - 04:52
JovanDreumel

JovanDreumel

Je kunt het ook proberen met Konijnenschrik van Ecostyle. Je zult af en toe na wat regen weer wat korreltjes moeten strooien, maar het helpt wel een poos.
donderdag 19 april 2007 - 05:14
ChristelVH

ChristelVH

Dag Jo

Bedankt voor de info. Kan je me ook zeggen waar ik Konijnenschrik van Ecostyle kan kopen ? Ruikt het heel fel ? Ik wil geen overlast bezorgen voor de andere bezoekers op het kerkhof.
donderdag 19 april 2007 - 05:28
JovanDreumel

JovanDreumel

Nee zelf ruik je het niet.
donderdag 19 april 2007 - 05:54
kurt

Kurt

Beste,

Lees ook eens mijn artikel over het weren van konijnen en hazen uit de tuin, daar staat een hele lijst van planten die bij deze dieren niet erg in trek zijn.

zie: http://www.tuinadvies.be/dieren_konijnen_weren.htm

[afbeelding verwijderd niet-https]
Mvg,
Vossaert Kurt
donderdag 19 april 2007 - 06:04

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon