menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

8 meter hoge tuinafscheiding advies gevraagd

Ga naar meest recente reactie

Lon

Lon

Wij hebben een huis gekocht met een fijne grote tuin. Helaas staan achter de tuin twee grote silo's van ongeveer 8 meter hoog. Deze silo's zouden we graag aan het zicht onttrekken. Nu staat er een rij met coniferen maar die komen maar ongeveer 3 meter hoog. De tuin is 30 meter diep dus grote bomen zouden geen probleem zijn. Welke bomen zouden geschikt zijn, en zijn betaalbaar en in een grote maat te plaatsen? Nu kan ik kerstbomen van 10 meter hoog overnemen, maar ik geloof dat het lastig is om die te laten aanslaan (om over het verplaatsen nog maar niet te spreken). Heeft iemand andere ideeen? Of iets anders dan bomen, een hoog hekwerk laten begroeien?

Vast erg bedankt voor het meedenken!
maandag 2 maart 2009 - 13:37
Pieter

Pieter

Hoi,
Een boom die erg snel groeit is een Eucalyptus, deze is zelfs wintergroen. Of zet gewoon je bomen wat verder van de omheining vandaan. Dan hoeven ze niet zo hoog te zijn om die solo's aan het zicht te onttrekken.
Mvg,
Pieter
maandag 2 maart 2009 - 13:40
andreash

Andreash

Populieren???
maandag 2 maart 2009 - 15:55
York

York

Hallo Lon,
Pas met het plaatsen van hoge bomen. Deze moeten op een bepaalde afstand van de scheidingslijn staan. Neem dus best eerst inlichtingen bij de gemmente.
Groetjes
maandag 2 maart 2009 - 16:16
Jonna

Jonna

De Paulownia is de snelst groeiende boom ter wereld.
dinsdag 3 maart 2009 - 17:32

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon