Geprint vanhttps://www.tuinadvies.nl/tuinvrienden/forum/24/planten-tuinbenodigdheden/10062/allerlei-vaste-planten-te-koop-in-pot

menu
Tuinadvies
0

Allerlei vaste planten te koop in pot

Tekst aangepast

Kris79

hallo tuinvrienden

ik ben een hobby plantenkweker,en verkoop een heel aantal verschillende soorten van vaste planten aan lage prijzen,alles staat in pot geplant,en kan dus het gans jaar door geplant worden,doordat de wortels niet beschadigd worden!ik heb ook enkele terras-of kamerplanten,en sierpepers of sierpaprika's in pot te telen!heb ook een ruim assortiment aan zaden,binnenkort in aanbieding!ik woon in tessenderlo,wanneer je eens een kijkje wilt komen nemen,of wat planten wilt bestellen en komen afhalen,contacteer je me maar op volgend e-mail adres;
krisv_vanwesemael@hotmail.com
hier enkele van de planten die in mijn assortiment zijn te vinden,heb nog veel meer staan hoor!
1)[afbeelding verwijderd niet-https]:
solanium(appelsientjes)terrasplant,vorstvrij overwinteren taat in 1,5Lpot:3euro/stuk!
2)[afbeelding verwijderd niet-https]:
sierpepers 1jarige planten,staan tot tegen vorst vol met zowel witte bloem,als groene en rijpe vruchtjes,heb er met heel kleine vruchtjes,met grotere;in geel,oranje,rood.heb ook kleine paprika's rood,alles in 1,5L potten:3euro/stuk!!!
3)[afbeelding verwijderd niet-https]:
vinca major in p12 pot:1,25euro/stuk!ook nog vinca major variegata in p12:1,25euro/stuk! en vinca minor blauw in p9 potjes:0,65euro/stuk!
4)[afbeelding verwijderd niet-https]:
slangenbaard;zeer mooie zwartbladige bodembedekker,geeft lila bloemen en zwarte bessen,blijft ook in de winter mooi zwart!staan in p9 potjes:1euro/stuk!!
5)foto 5 zie onderaan!!!
herfstsedum in 15cm potten,5-8takken per pot!:1,5euro/stuk!
6)[afbeelding verwijderd niet-https]:
miscanthus sinensis,siergras in 1,5L pot:2euro/stuk!!!
7)[afbeelding verwijderd niet-https]:
korenbloem:zaden te koop van verschillende soorten 1jarige-2jarige-vaste planten:1euro/pakje zaad>12pakjes voor slechts:10euro(en dan zijn verzendkosten voor mijn rekening!!!)vraag maar via mail naar mijn lijst van zaden die momenteel reeds beschikbaar zijn!
8)[afbeelding verwijderd niet-https]bergenia;schoenlappersplant,zeer mooie grote stevige planten in 3L potten :2,5euro/stuk!!!
9)[afbeelding verwijderd niet-https]:
heliopsis,zonneogen,vaste plant tot 1,8m hoog,geeft van juni-september massaal mooie gele bloemen!in p9:0,75euro/stuk in 15cm potten:1,5euro/stuk!
10)[afbeelding verwijderd niet-https]:
campsis of trompetklimmer,een zeer snelgroeiende bladverliezende winterharde klimplant,met op elk uiteinde van de jonge scheuten een grote tros grote oranje bloemkelken!staan in 15cm potten:2,5euro/stuk!
11)[afbeelding verwijderd niet-https]:
herfstasters,lage soort paarsbloemig,augustus-)september staan deze vol met kleine bloemen!,staan in p9 potjes:0,75euro/stuk!
.......
......
zo dit is voor jullie al een klein voorsmaakje te geven van wat ik zoal in aanbieding heb!!!
mvg
kris[afbeelding verwijderd niet-https]

woensdag 8 augustus 2007 - 16:18

Kris79

hallo

wil hier Anette nog bedanken voor de moeite te doen om naar Belgiê te komen voor plantjes.bedankt voor de aankoop!succes met de planten!
misschien tot nog eens.

mvg
kris
maandag 20 augustus 2007 - 13:39

Kris79

hallo marc

bedankt voor de mooie aankoop!,succes met de planten en je weet waar je terecht kunt als je je tuin verder gaat aanplanten he!
tot ziens
mvg
kris
zaterdag 25 augustus 2007 - 20:13

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken