menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Confituur van stekelbessen

Ga naar meest recente reactie

Nigella

Nigella

heeft iemand een goe recept van confituur van stekelbessen?
woensdag 12 juli 2006 - 23:27
lacegarden

Lacegarden

ik heb ook zeer goede oogst van stekelbessen, maar nog nooit confiture van gemaakt. Ik heb die ooit meegebracht van frankrijk en dat was met likeur in, maar ik weet niet meer dewelke. Ik ga eens zoeken bij Supertoinette.
donderdag 13 juli 2006 - 09:40
Nigella

Nigella

merciekes
iemand vand e buren zei 1 kg stekelbessen en 800 gr suiker
zou heerlijke brokkenconfituur zijn
donderdag 13 juli 2006 - 19:24
Adrienne

Adrienne

Hallo,

Een vraagje wat bedoelen jullie met stekelbessen.
Zijn da wat wij hier zeggen knoezels?

gtjs adrienne
donderdag 13 juli 2006 - 20:46
Bowie

Bowie

Wordt eigenlijk kruisbes genoemd.
donderdag 13 juli 2006 - 22:20
Victor44

Victor44

Ja Adrienne! knoesels,kronselen en stekelbessen zijn allemaal dezelfde. Ge ziet ik kan jou ook al eens iets zeggen hé,wat je nog niet wist.
donderdag 13 juli 2006 - 22:22
lacegarden

Lacegarden

http://www.supertoinette.com/plan_recettesdecuisine.htm#confiture

hier staan heel veel recepten, maar deze avond geen tijd om te zoeken, angélo en ik zijn aan onze newsletter aan het werken

de stukken vliegen van de computers, wij zweten, wij typen, wij werken, zonder oponthoud.
donderdag 13 juli 2006 - 22:28
Bowie

Bowie

Zie dat de stukken niet tussen de tomaten vliegen, hé.
donderdag 13 juli 2006 - 22:34
lacegarden
donderdag 13 juli 2006 - 22:40
lacegarden

Lacegarden

angelo neemt de tomaten voor zijn rekening en ik de recepten, we hebben er daarstraks al één uitgeprobeerd
donderdag 13 juli 2006 - 22:41
Nigella

Nigella

veel deugd aan jullie samenwerking
en.........hoe meer jullie nu werken, hoe meer wij daar later deugd zullen aan hebben
donderdag 13 juli 2006 - 23:21
Nigella

Tekst aangepast

Nigella

awel onze confituur is schitterend van smaak, heb 1900 gr kruisbessen gebruikt en 100 gr aalbessen. Het is een schitterende smaak
met geleisuiker van Oetker gemaakt de 2 + 1 en stevige confituur, want van gelei hou ik niet zo, er moetenbrokken in zitten om lekker te zijn voor mij

Lacegarden, die site is een zeer goede voor koken, dank
vrijdag 14 juli 2006 - 19:34
Victor44

Victor44

Wel Nigella,dat van die brokken ben ik het helemaal met je eens.Er gaat niets boven om de kers,pruim,bes of zoverder ...nog echt te proeven ,en dat kan alleen als er hele stukjes inzitten!
vrijdag 14 juli 2006 - 19:59
jp

Jp

Victor, je vergeet rabarberconfituur, niet dat spul van de supermarkt, maar van mijn schoonmoeder, mama mia,...
zondag 16 juli 2006 - 21:02
Victor44

Victor44

Awel ja, die was ik nog vergeten! Hebben er dit jaar ook gemaakt,heerlijk!!!!!
zondag 16 juli 2006 - 22:33

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon