menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Komkommer

Ga naar meest recente reactie

benn

Benn

weten jullie als je komkommer kan invriezen .om achter af soep van te koken.ja zit met redelijk veel opbrengs van komkommer dit sezoen .groetjes benn
donderdag 21 juni 2007 - 04:19
Jeannette1

Jeannette1

Dank je wel voor de TIP Benn, dit heb ik nog nooit geweten en ook nog nooit gedaan.

Groetjes, Jeannette
donderdag 21 juni 2007 - 04:41
Adrienne

Adrienne

Ik heb geen flauw idee Ben.
Courgette wel !!! maar komkommer nog nooit geprobeert.
zaterdag 23 juni 2007 - 22:32
Jeannette1

Jeannette1

Hai Benn, wil je kouw lieve vrouwtje bedanken voor het heerlijke komkommersoeprecept!!!


Jij uitereaadrd ook bedankt voor het opsturen!!!

Groetjes, Jeannette
zondag 24 juni 2007 - 01:58
martine

Martine

ik heb dit al wel gedaan, en lukt inderdaad.
Martine
zondag 24 juni 2007 - 06:24
benn

Benn

hallokes martin is de komkommer dan rauw of voor gekookt .groetjes benn
dinsdag 26 juni 2007 - 00:45
martine

Martine

Efkens geblancheerd; en wat ik ook doe is de soep al klaarmaken en dan invriezen.
Martine
dinsdag 26 juni 2007 - 01:06
benn

Benn

thx . ja heb heel grote groenten tuin .en is zonde om dat weg tegooien he.
dinsdag 26 juni 2007 - 02:39
lacegarden

Lacegarden

ik heb zeer goede results met het wecken=inmaken van komkommersoep.
woensdag 27 juni 2007 - 17:54
Tine

Tine

Ik heb nog nooit van komkommersoep gehoord. Hoe maak je dat en eet je dat koud of warm?

Tine.
donderdag 28 juni 2007 - 04:03
lacegarden

Lacegarden

wat ook zeer lekker is:
bavarois van komkommer.
Laat het enkele uren zeer koud staan , bijna tegen het vriespunt, dan uithalen en in schaaltjes opdienen
de bavarois maken zoals je dit doet voor en dessert, met gelatine. Room en eiwit
donderdag 28 juni 2007 - 04:57
benn

Benn

word warm ge eten
donderdag 28 juni 2007 - 23:40
martine

Martine

ik maak gewone komkommersoep, met ui, bouillonblokje en wortel, deze wordt warm gegeten en kan ook ingevroren bewaard worden.
dan maak ik ook nog koude komkommersoep, deze wordt vooral door de zoon graag gegeten: een halve liter yoghurt, een komkommer er tussen mixen, wat citroensap toevoegen en afwerken met bieslook en/of knoflook; er is ook een grieks gerecht dat ongeveer zo in elkaar zit denk ik. vooral verfrissend op warme dagen; ( deze vries ik niet in)
Martine
maandag 9 juli 2007 - 03:12

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon