Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Pastasalade met gerookte zalm en selder en wortels en boursin
Kan een dag te voren klaar gemaakt worden
Wat heb je nodig?
500 gr pasta naar keuze 1 potje cocktailsaus 1 eetlepel fijngehakte dille ca. 10 zoetzure augurkjes, in kleine plakjes gesneden ca. 15 pijpjes bieslook, fijngeknipt, gehakte verse peterselie 500 gr. gerookte zalm peper en zout naar smaak ½ potje mayonaise, 1 crèmige kruidenkaas (boursin zelf is iets te droog) , 3 geraspte wortelen, ½ gestoomde en in stukjes gesneden witte selder, 3 lps mosterd (niet te straffe) , ajuintjes; een 8-tal blaadjes Ruccola
Hoe maak je het? Pasta beetgaar koken, afgieten en spoelen met koud water en lepel olie er oinder mengen om plakken tegen te gaan. Laat afkoelen. Snij de gerookte zalmsnippers fijn
Mayonaise, kruidenkaas en coctialsaus mixen. Meng in de schaal de bekomen saus, fijngeknipte kruiden en rucolla, , augurkplakjes ajuintjes. Breng op smaak met mosterd ,peper en zout. Tot je een pittige smaak bekomt Meng de pasta en zalmsnippers en al de rest er door en zet in de koelkast
Wil je de schotel garneren, kun je een paar takjes dille gebruiken of een paar stukjes zalm, maar je kunt ook een aantal garnaaltjes gebruiken , en dan ook eventueel in je pasta nog garnalen verwerken