menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Pastasalade met zalm wortels selder

Nigella

Tekst aangepast

Nigella

Pastasalade met gerookte zalm en selder en wortels en boursin

Kan een dag te voren klaar gemaakt worden

Wat heb je nodig?

500 gr pasta naar keuze 1 potje cocktailsaus 1 eetlepel fijngehakte dille ca. 10 zoetzure augurkjes, in kleine plakjes gesneden ca. 15 pijpjes bieslook, fijngeknipt, gehakte verse peterselie 500 gr. gerookte zalm peper en zout naar smaak ½ potje mayonaise, 1 crèmige kruidenkaas (boursin zelf is iets te droog) , 3 geraspte wortelen, ½ gestoomde en in stukjes gesneden witte selder, 3 lps mosterd (niet te straffe) , ajuintjes; een 8-tal blaadjes Ruccola

Hoe maak je het?
Pasta beetgaar koken, afgieten en spoelen met koud water en lepel olie er oinder mengen om plakken tegen te gaan. Laat afkoelen. Snij de gerookte zalmsnippers fijn

Mayonaise, kruidenkaas en coctialsaus mixen. Meng in de schaal de bekomen saus, fijngeknipte kruiden en rucolla, , augurkplakjes ajuintjes. Breng op smaak met mosterd ,peper en zout. Tot je een pittige smaak bekomt Meng de pasta en zalmsnippers en al de rest er door en zet in de koelkast

Wil je de schotel garneren, kun je een paar takjes dille gebruiken of een paar stukjes zalm, maar je kunt ook een aantal garnaaltjes gebruiken , en dan ook eventueel in je pasta nog garnalen verwerken
donderdag 17 mei 2007 - 05:50

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon