menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 3

Gebakken knolselderij

Ga naar meest recente reactie

kerstkind

Kerstkind

Dat wordt weer smullen. Da's al een eeuwigheid geleden dat ik dit heb klaargemaakt.

Koken uit eigen Tuin

woensdag 4 december 2019 - 17:15
LT
woensdag 4 december 2019 - 18:47
LT

LT

Mogen we het recept...
woensdag 4 december 2019 - 18:47
kerstkind

Kerstkind

Ja hoor Lou,
Knolselderij schillen, in plakken van 1 cm snijden. Een minuutje of 6-7 koken met een beetje zout. Uitlekken in vergiet. Door losgeklopt ei halen en daarna door gekruid paneermeel of naturel gemengd met wat dille. Daarna olie/boter in de pan en aan beide kanten zo'n 3 minuten bakken.
Smakelijk en succes.
woensdag 4 december 2019 - 19:08
kristine 16

Kristine 16

Ga ik ook eens proberen.
woensdag 4 december 2019 - 19:16
LT

LT

Gaan we doen
woensdag 4 december 2019 - 21:53
Joukje Smeding

Joukje Smeding

Klinkt lekker.
donderdag 5 december 2019 - 12:44
leerling

Leerling

Hoe serveer je dit?
Als snack? Als voorgerecht? Als groenten bij...?
zondag 8 december 2019 - 00:01
kerstkind

Kerstkind

Hoe serveer je dit?

Natuurlijk naar eigen idee/keuze in te vullen.
Ik heb het als avondmaal gebruikt bij gekookte aardappelen en een gehaktbal met jus.
Kan waarschijnlijk ook goed als klein voorgerecht met een stukje zalm met dille.
Uitproberen zou ik zeggen
groetjes
maandag 9 december 2019 - 11:30
kristine 16

Kristine 16

Kerstkind,ik heb vanavond dit receptje eens uitgeprobeerd.
Omdat ik geen dille heb,een deel eens klaargemaakt gewoon en een deel met een beetje vanillesuiker.
Beiden smaken lekker,ook al doordat de scherpe smaak van knolselder veel verzacht.
Heb het gewoon gegeten zonder iets anders bij,maar wel met een zacht wit wijntje.
Dit receptje kan goed als aperitiefhapje of voorgerechtje gebruikt worden.Maar dan in kleinere vormpjes.
Ga het nog klaarmaken.
dinsdag 17 december 2019 - 19:31

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon