ik kan jullie geen preciese gewichten geven, ik kook
altijd op het gevoel af
een ijsberglas en een krulsla
spoelen en in stukken "trekken" niet snijden
een paar sjalotjes , snipperen en aanstoven in half
boter half olie
daar de slabladeren bijdoen
daar bij een paar jonge worteltjes(gele - mauve-
witte)
een teentje look
een jonge aardappel in stukjes
een jonge prei een beetje(klein beete selder)
alles goed stoven
daar giet ik zelf getrokken kippenbouillon over( die
ontvet ik en steek ik dan in dozen in de diepvries)
laten koken, niet te lang
met de mixer doordoen
peper en zout(grof zeezout) bijdoen
juist voor het opdienen doe ik er zelf geraspte
parmezan bij(ik koop altijd een stuk en rasp zelf) die
in zakjes die nemen de buitenkanten mee)
dat is alles
Rita kan het bericht niet zelf plaatsen,daarom doe ik het.
Dus hierbij,...
grt in naam van Rita,...