Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ingrediënten 1 courgette 4 à 5 wortelen 3 à 4 stengels witte selder 1 ui boursin cuisine met look en fijne kruiden
Courgette in 2 snijden en uithollen tot op 1cm. Wortelen, selder en het uitgeholde vruchtvlees van de courgette in fijne stukjes snijden (jullienne). Ui fijn snijden en aanstoven, groentjes toevoegen, een beetje water of bouillon toevoegen en een 10 à 15min beetgaar laten stoven. Afgieten en wat laten afkoelen, het kookvocht giet je in je ovenschaal. Ondertussen de oven voorverwarmen op 180°C. Groenten mengen met 1 à 2 lepels boursin cuisine en de courgettes met dit mengsel vullen. Eventueel nog bestrooien met gerapste kaas, maar hoeft niet. Een 25 tot 30min in de oven plaatsen op 180°C en klaar
Serveren met gebakken aardappeltjes, rijst of purree
Lijkt bijzonder eenvoudig en lekker.... Kan recht uit de moestuin komen hier, behalve die boursinplant, die ontbreekt nog ... Dat kaasdoosje is hier niet weg te denken uit de koelkast.