Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
hoi nog een,
wie heeft een zelf uitgeprobeerd recept voor sambal te maken.
Ik houd van heel heet, vorig jaar ook iets zelf gemaakt, maar toen werd de sambal door toevoegingen bruinig, en nu zou ik graag een rode sambal maken die ook nog lang houdbaar is.
groetjes
kan van ervaring spreken let goed op bij het snijden of klaar maken van pepertjes, chili's enz, komt niet met je handen aan de ogen, neus of mond... je staat in brand!(figuurlijk dan maar kan erg pijnlijk zijn)