Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
knolselder in kleine blokjes, ze stomen, daarna extra fijne spekblokjes aanbakken, een fijngehakte sjalot er bij, gestoomde knolselder er bij doen, peper en zout, paprikapoeder, klein blikje tomatenpuree en drietal sprietels groene knoflook, goed omroeren en wat laten sudderen
bedoel je dan een purre van knolselder alleen of een aardappel-knolselder puree. Wij doen dat laatste heel vaak. Knolselder en koolrabi, wij eten dat in allerlei recepten graag
gewoon knolselder stoven, dan een beejte melk bij en de staafmixer erin, goed kruiden met peper en zout en kruidnoot.
hetzelfde doe ik dan met worteljes, dan hetzelfde met koolrabi, en dan maak ik een doodgewone aardappelpurée, alles afzonderlijk. Dat neem ik met twee eetlepels zo vormpjes (dat zijn gelijk eieren ) die duw ik met de ene lepel in de andere gevulde lepel( ja zeg, niet eenvoudig om dat geformuleerd te krijgen) dat gaat op een bord, daar van die knoflook snippers over, en dat met geroosterde lamsstukje vlees. Dat mag natuurlijk ook een andere soort vlees zijn. Die purée van die groenten kan je goed afzonderlijk invriezen. Maar dat zijn mooie kleuren op een bord.