Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
ik heb al meerdere malen limoncello gemaakt maar vind het steeds jammer om de citroenen weg te gooien éénmaal de schil eraf is. Heeft er iemand een ideetje om ze alsnog te kunnen gebruiken?
Ik weet een heel lekker recept om je citroenen verder te verwerken. Doe het telkens ik limocello maakt.
Vin de Citron.
Je neemt 3 liter witte wijn. Voeg hier de 5 citroenen in schijfjes gesneden aan toe. Voeg 1 gespleten vanillestokje toe. Voeg tevens 500 gr witte suiker toe en als laatste een 1/2l alcohol van 50°. Dit alles laat je 1 maand trekken en daarna zeef je de vloeistof. Doe het nu in gesloten flessen en je hebt nog nooit zo'n lekker aperitiefje getrokken. Liefst wel gekoeld serveren.
Ik weet een heel lekker recept om je citroenen verder te verwerken. Doe het telkens ik limocello maakt.
Vin de Citron.
Je neemt 3 liter witte wijn. Voeg hier de 5 citroenen in schijfjes gesneden aan toe. Voeg 1 gespleten vanillestokje toe. Voeg tevens 500 gr witte suiker toe en als laatste een 1/2l alcohol van 50°. Dit alles laat je 1 maand trekken en daarna zeef je de vloeistof. Doe het nu in gesloten flessen en je hebt nog nooit zo'n lekker aperitiefje getrokken. Liefst wel gekoeld serveren.
Onze alcohol is 95 graden kan da ook met die of moet het van 50 graden zijn. K'zal het zeker eens proberen alvast zeer bedankt anneke