Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
450 g tagliatetelle, 6 kleine preien, 200 g mascarpone, 1 teen knoflook ( fijngehakt ), 1 klontje boter, 1 eetlepel olijfolie, zout, peper, Parmezaanse kaas.
Bereiding
Doe de boter en de olijfolie in een pan met dikke bodem op een matig heet vuur. Voeg prei en knoflook en een snuifje zout toe, dek af en laat de groentje zachtjes zweten gedurende 10 minuten. Kook intussen de pasta. Doe de mascarpone bij de prei en laat deze smelten over de prei zodat een saus ontstaat. Proef of er nog zout of peper bij moet. Voeg de gekookte pasta bij de saus en hussel door elkaar. Bestrooi bij het serveren royaal met Parmezaanse kaas