menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Tagliatelle met zoete prei en mascarpone

Ga naar meest recente reactie

andre

Andre

Ingrediénten ( voor 4 personen )

450 g tagliatetelle, 6 kleine preien, 200 g mascarpone, 1 teen knoflook ( fijngehakt ), 1 klontje boter, 1 eetlepel olijfolie, zout, peper, Parmezaanse kaas.

Bereiding

Doe de boter en de olijfolie in een pan met dikke bodem op een matig heet vuur. Voeg prei en knoflook en een snuifje zout toe, dek af en laat de groentje zachtjes zweten gedurende 10 minuten. Kook intussen de pasta. Doe de mascarpone bij de prei en laat deze smelten over de prei zodat een saus ontstaat. Proef of er nog zout of peper bij moet. Voeg de gekookte pasta bij de saus en hussel door elkaar. Bestrooi bij het serveren royaal met Parmezaanse kaas

andre
dinsdag 21 november 2006 - 10:11
Tine

Tine

Heerlijk, ik ben stapelgek op pasta's.

Tine.
dinsdag 21 november 2006 - 11:02
Nigella

Nigella

amaai!!!!!!!!!!!dat is nu eens echt spek naar mijn bek, dat moet ik zeker eens maken
dinsdag 21 november 2006 - 13:33
Adrienne

Adrienne

MMMMM, moet ik ook eens proberen.
Gaat zeker smullen worden.
woensdag 22 november 2006 - 18:47
Merel

Merel

Mmm.....eenvoudig en eerlijk recept, ga ik zeker uitproberen!

groetjes Merel
woensdag 22 november 2006 - 19:16
hugo

Hugo

André, heb dat vandaag geprobeerd, met een paar glaasjes roséwijn erbij, heeeeeerlijk

groetjes
woensdag 22 november 2006 - 20:26

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon