Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
500 gr savooikool 300 gr wortelen 500 gr vastkokende aardappelen 300 gr varkenshaasje 1 ui 2 koffielepels boter of margarine 1 eetlepel gedroogde majoraan 1½ koffielepel komijn 1 liter fusiebouillon, half vleesbouillon, half kippenbouillon
Bereiding 1) Snijd de savooikool in stukken. Snijd de wortelen en de aardappelen in blokjes en hak de ui fijn. 2) Wrijf het vlees in met peper en zout. Verhit de boter en bak het varkenshaasje rondom goudbruin. Zet het vuur lager en laat het vlees onder regelmatig keren 10 a 15 minuten bakken. Haal het vlees uit de pan en houd warm in aluminium folie. 3) Bak de ui en de majoraan in het braadvet van het varkenshaasje. Voeg de komijnpoeder toe, de savooikool, de aardappelen en de wortelen toe en laat even meestoven. Giet de bouillon erbij. Dek af en laat alles 30 minuten garen. Breng op smaak met zout en peper. 4) snijd het varkenshaasje in plakjes. Roer het braadvet door de groenten en leg hier de vleesplakjes bovenop. Naar wens met verse majoraan garneren en serveren.