Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Stoof één ajuin, 1 sjalot, halve komkommer (in dobbelsteentjes), 3à 4 teentjes look (mogen grote zijn ), 1 grote venkel (in blokjes), voeg 1 liter bouillon (ik neem altijd groentenbouillon..) toe en 5 takjes thym en twee aardappelen in blokjes. Eventueel nog enkele andere kruiden (beetje maar) toevoegen zoals rozemarijn en oregano. Voeg peper en zout toe en laat koken tot alles gaar is. Voeg dan twee handen vol verse dragonblaadjes toe en mix de soep. Voor het opdienen voeg je verse gesneden peterselie en bieslook toe. Je kan eventueel (=niet echt nodig) voor het opdienen nog een "petit suisse" door de hete soep roeren.
Je kan ook de peterseliestengels (samengebonden met een katoenen draad) laten meekoken in de soep. Wel eerst uit de soep halen voor het mixen.