Hallo Line,
een lekker frisse pastasalade
gebruik vlinderpasta, macaroni of fusilli.
kook deze en laat afkoelen onder de kraan.
Snij in de tussentijd een plak achterham in kleine dobbelsteentjes,
evenals een plak (jong) belegen kaas.
Dan een sjalotje, wat augurkjes en zilveruitjes uit glas, annanas-stukjes(uitgelekt)
een fris/zure appel, een 1/2 paprika geel en 1/2 rood ( voor de kleur).
Er kunnen ook nog hardgekookte eitjes worden gesnipperd.
Meng dit alles door elkaar met slasaus. Eventueel toevoegen een dressing
naar keuze.
Daarna wat gesnipperde peterselie erover heen strooien.
De hoeveelheid moet je zelf even inschatten.
Bij deze ingrediënten gebruik ik meestal 600 gr. pasta.
Bij al het andere lekkers wat er aan te pas komt, reikt dit voor 10 personen.
Smakelijk eten!!!!
groetjes José
ps probeer het anders ff uit voor bv de helft (5 pers)
dan heb je meteen de juiste verhoudingen.