Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
hallo, is er iemand die weet hoe ik bloemblaadjes kan versuikeren of glazuren? Kun je die dan even bewaren? Ik heb ooit ergens gelezen dat je dat kan doen met de bloemblaadjes van hondsroos. Ik zou het graag eens proberen. Tips voor andere "snoepjes" uit de tuin zijn altijd welkom. Dank u
Benodigdheden voor 4 personen: - Viooltjes - Rozenblaadjes (kan ook gebruikt worden) - Barage (komkommerplant) (kan ook gebruikt worden) - Bosviooltjes - Extra fijne suiker - Eiwit
Bereiding: - Smeer de bloempjes in met eiwit en wikkel ze in extra fijne suiker. Laat ze verdrogen op bakpapier.