Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Wij leggen ze op in zoet-zuur . Op internet vind je recepten hiervoor . De volgende gebruiken wij ,op seniorennet. 1 kg rode bieten 2 tassen water 2 tassen wijnazijn 2 tassen suiker 1 koffiel kaneel, 1 koffiel kruidnagel 10 peperkorrels 3 ajuinen takje tijm, laurier, zout
Rode bietjes wassen. Staartjes loof 1 a 2 cm eraan laten. Koken met de pel tot ze zacht zijn,
idd goed receptje, heb deze week ook ongeveer 5kg op zoet-zure wijze verwerkt. Voor het pellen draag ik wel handschoenen (latex of zo). de kleine bietjes laat ik in stukjes, de grote bieten (had er wel van 500gr/stuk) haal ik door de mandoline zodat ik mooi gekartelde schijfjes krijg die allen even dik zijn.