menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Zwart-oog bonen klaarmaken Invriezen

pthomass

Pthomass

Hey,

ik heb zwart-oog bonen die ik vandaag van de struiken gehaald heb.

Wat moet ik hier nu mee doen? Verder laten drogen, en dan?

ik heb ergens een recept gelezen waarbij je de gedroogde bonen eerst tien minuten in water kookt, dan de pot van het vuur halen en de bonen zo laten staan.
vervolgens moet je ze 30 tot 40 minuten laten garen op een lager vuurtje.

Kan je ze daar tussenin invriezen? Of kan ik ze nu best gewoon laten drogen en bovenstaande pas doen als we ze willen klaarmaken?

Iemand lekkere gerechtjes?
zondag 30 september 2012 - 13:24
Gehenna

Gehenna

Beetje laat maar ik zou zwartoogboontjes gewoon behandelen als een droogboon.
Voor het koken een paar uur in water weken. Dat bevorderd de kooktijd.
En verder gebruiken als ieder bonenrecept.
donderdag 1 november 2012 - 09:10

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon